Tijd om ook eens reclame te maken. Voor een goed doel natuurlijk.

Mijn nichtje, r., of eigenlijk een nichtje van b., maar voor mij is ze ook mijn nichtje, en ze ligt me nauw aan het hart, is laatstejaarsstudente psychiatrische verpleegkunde in het Guislain in Gent, en trekt in juli samen met 5 medestudenten naar Rwanda om er als vrijwilliger te werken in het Hôpital Neuropsychiatrique Caraes in Kigali met een kleine vestiging in Butare.

Naast de 1.700 euro die ze uit eigen zak moeten betalen voor hun reis, willen de studenten ook nog eens geld inzamelen ten voordele van de vrouwenafdeling van het psychiatrisch ziekenhuis. Er was al een spaghetti-avond en een paaseierenverkoop, maar nu steken ze dus hun energie in een kunstveiling. En hopen op een mooie opbrengst…

Online bieden kan hier, nog tot 31 mei 2007 om 24u00.

Vandaag en morgen waren / zijn de kunstwerken te bekijken in vormingscentrum Guislain, Jozef Guislainstraat 43, van 10 tot 16uur.

Allen daarheen!! Gaan kijken, en dan bieden! Ge moest al weg zijn!

Meer info nog hier (r. is het mooie meisje op de foto met die prachtige vaas in haar handen).