Z, da’s van Zalige Zondag, Zalige Zaterdag, Zomerse Zottigheden, en daar wordt een mens moe van natuurlijk.

Niet noodzakelijk in die volgorde: cadeautje kopen voor m., cadeautje kopen voor e., onze fantastische Seattle foto binnensteken bij de ongelooflijk sympathieke meneer Gaspart om die door hem te laten inlijsten (ik ben nu al onder de indruk van zijn vakmanschap en ik heb nog niets gezien!), speelgoedwinkels afschuimen zodat Henri de gloednieuwe Lego Starwars van The Clone Wars in ’t echt kon bewonderen (dat is toch nog wat anders dan in een boekje of op het net), fruit kopen en rare fruitbiertjes waar ik plots zo’n zin in had, naar wall-e met vriendjes van henri en hun ouders (schoon!), muur schilderen (deel 5 of zo, van honderd, schat ik – na onderschatten volgt overschatten, dat spreekt voor zich), hoofd-tegen-hoofd met b. in Sarabande (deed deugd), Nagasaki herdenking van op afstand, keileuk feestje, bloemenmarkt (olijfboom gekocht -man, die klei weegt zwaar, dank u, m. en e., voor het oneerbiedig gebruik van de buggy), designmuseum (fantastische tentoonstellingen, alweer, maar personeel mag echt wat vriendelijker en dit is niet de eerste keer!!), heerlijk getafeld, genoten, gespeeld, geluisterd, gekeken en gebabbeld met vrienden m., e., en kleine m. in het originele kader van fragile (morgen meer?), heel lang op de tram (tram plots stilgevallen, en een paar minuten later spiegel kapotgeknald tegen verkeersbord), olijfboom uitgeplakt en apetrots op terras neergepoot, muur geschilderd (deel 6 en 7, jaja, ik had energie, nu heeft dit deel van de muur DRIE kleurtjes), afgewassen, opgeruimd, gelezen, …

zzzz

Advertenties