Vandaag iets minder Puur Genieten zoals de voorbije twee dagen, vandaag moet er ook worden Gewerkt. Ik geef u als Trootsprijs nog wat impressies mee van Mijn Jazzavontuur in A.

– Het doet wel iets om ’s ochtends vroeg op weg naar het ontbijt nietsvermoedend uit de lift te stappen en daar, vlak voor uw neus, het karakteristieke profiel van Grote Jazzmeneer Pharaoh Sanders te zien.

– Daarvoor moet ge naar A komen, om er de prachtige werken te zien van een Gentse Kunstenaar wiens naam tot voor kort enkel een zacht belletje deed rinkelen. Vanaf nu is het een klok. Leo Copers. Zijn vluchtige vuursculpturen in het Middelheim Museum blijven zeker in ons hoofd nog een tijdje hangen.

– De Vrees voor De Gevaarlijke Vergiftigde Mossel slaat blijkbaar ook toe bij de jazzminnende medemens. Terwijl voor het voor de pasta, de BBQ broodjes en de frietjes minstens een kwartier aanschuiven was, kon De Mosselliefhebber onmiddellijk worden bediend. Ikke blij. Niets zo lekker als mosselkes met frietjes en een witteke (Vedett Extra White) erbij.

Advertenties