– Hij is terug. Onze Allerliefste Zoon. Van die megaknuffels die ik van hem kreeg loop ik weer een tijdje op wolkjes.
– H. gaat morgen binnen om te bevallen van haar dochter. Zoals altijd was ze enorm energiek, grappig en hoewel ze zelf het tegendeel beweert, bijzonder elegant. Altijd een plezier om met haar een babbelke te slaan. Ik kijk er al naar uit om binnenkort dat klein mensje te gaan bekijken, beknuffelen en besnuffelen (niets beter dat de geur van verse baby). Het cadeautje ligt al klaar. Succes b. en h.!
– Ik loop weer over van de energie. Weer een nieuw project op het werk aangenomen. Een nieuwe uitdaging. Wanneer ik dat nu weer ga doen, weet ik niet, maar ik zie het helemaal zitten.
– Morgen mijn laatste werkdag voor een weekje vakantie. Het wordt druk overdag, ik heb een lange lijst af te werken, en ’s avonds vliegen we er al direct in met Jazz in ’t Park. Jieha!

Advertenties