Wat samenraapsels van de dag. Restjes. Leftovers. Maar daar maakt ge de mooiste gerechtjes van, dat weet ge toch. Doet mij trouwens denken aan dit mooi initiatief. Helaas totaal uitverkocht (maar er is wel nog plaats voor de kruidenwandeling!).

Maandag is *geen* goeie dag voor shoppen of voor lunchen. Tenzij u wilt besparen natuurlijk.
Vandaag liepen we een calvarietocht op zoek naar een plek om te eten. Helaas was zowat alles gesloten. En het is niet dat we keken op een wandelingske. Coffee & Curiosa, Il Cortile, In Bocca Lupo, K.ROESL, Ankara, Aperto Chiuso, Rood. Uiteindelijk stapten we van Pure Miserie op Tram Vier en aten we vlakbij huis heerlijke Toscaanse Ballekens in de Baskuul. Amai, die smaakten. Vier Ballekens, zeg maar Ballen, feitelijk, en allemaal opgesmikkeld.

We hebben een nieuw koffie- en theedink ontdekt op de Groentenmarkt (naam heb ik gemist, maar ’t is van lavazzo). Mijn b. ging met mij naar Twiggy (ik kon niet meer wijs uit mijn recent gekochte hippe curry vest van Humanoid, en moest mij nog eens laten uitleggen waar ik mijn armen moest steken enzo, jaja, redelijk schaamtelijk), en haalde zowaar een ongelooflijk coole knaloranje wollen plisse jurk uit de rekken (jaja, het is net zo sixties als het klinkt) van indress. Zo schoon! Ikke superblij.

1 september is traditiegetrouw een romantisch dagje voor b. en mij.
Op mijn Magic Mint theezakje van Tamore stond -helemaal in de sfeer- dit:
You must be a magician
You make the earth move
When I see you

Warwick Ave van Duffy is voor mij toch het liedje van dit jaar (totnogtoe, ik sluit niets uit, namelijk). Ongelooflijk hoe een lied zo je gemoed kan beinvloeden. Think: Seattle. Bergen. Zon. Iced Mocha. Faraway Friends. En een beetje homesick ook.

Het was mijn laatse vakantiedag. Het heeft deugd gedaan. Morgen vliegen we er weer in. Er staat veel leuks op het programma op het werk, uitdagende projecten, veel nieuws, en ook de weekends zijn al goed volgeboekt. I am totally ready!

Als u mij nu even wil excuseren, ik heb nog heel veel huiswerk.

Advertenties