Binnen anderhalve maand wordt Henri 9. Ongelooflijk is dat, eigenlijk. Want het is nog maar een maand geleden dat dat kleine meneer Henrietje in mijn armen lag, namelijk.

Maar willen of niet, geloven of niet, hij wordt echt wel ne-gen jaar. Ne-gen. En zoals altijd als hij verjaart, betekent dat een hele hoop geregel en geplan. Eerst kiezen we een thema, twee jaar geleden was dat noten (muzieknoten, en noten om op te eten), vorig jaar vliegtuigen, en dit jaar heeft hij gekozen voor natuur en knutselen. Ik was ongelooflijk enthousiast toen ik zag dat het thema van het komend seizoen in de ABC studio’s (knutselen a volonte) natuur en esthetiek was. Ze doen feestjes met taart en biofruitsap en we kunnen er met de trein naartoe. Woohoo! Het enige probleem is dat het enkel mogelijk is 2,5 weken voor zijn verjaardag of 2,5 weken erna, omdat ze maar 1 zondag per maand open zijn, en dat vindt Henri niet zo leuk, dus zijn we er nog niet helemaal uit.

En, u, hoe organiseert u uw verjaardagsfeestjes voor uw kinders? Of hoe zagen uw verjaardagsfeestjes eruit, lang of niet zo lang leleden?

Advertenties