– Dank aan de/het mens (waarom is een vrouwmens eigenlijk onzijdig in ’t gentsch?) die/dat de vreselijk bumpy dinsgkes middenop de baan van de Vrijheidslaan van een zachtaardige helling heeft voorzien: voor het eerst in jaren moest ik niet vertragen en vloog de inhoud van mijn fietsmandje geen honderd meter de lucht in! Cool!

– Vandaag op intranet van het UZ: een aankondiging van het europees congres callus, georganiseerd door de Belgische vereniging der Gipsverbandmeesters. Gispverbandmeesters? Had ik nog nooit van gehoord, maar het klinkt wel sjiek, vind ik. Wacht, het frans is nog beter: association Belge des Maîtres Plâtriers… Het engels, daarentegen, is iets minder fancy: Belgian association of cast technicians. Cast technicians. Pf.

– O, en we hebben een plamuurder nodig, om vlak, dicht en gelijk te plamuren.

Advertenties