Hehe. Het kinderfeestje voor Henri zijn negende verjaardag is geregeld. Het venteke was dan toch zo meegaand om erin toe te stemmen dat zijn feestje een goeie twee weken voor zijn eigenlijke verjaardag doorgaat. Ik vermoed dat mijn argument dat hij dan ook zijn cadeau een goeie twee weken vroeger krijgt de doorslag heeft gegeven. En dat het natuurlijk een ongelooflijk cool feestje zal worden.

Op een zondag in oktober maken wij dus het Art Basics for Children huis onveilig. We zullen er knutselen, knippen, plakken, schilderen, boetseren, bouwen en smullen (taart en biofruitsap). Allemaal rond het thema natuur en esthetiek. En voor en na is er een treinreis (uit ervaring weten we dat dat met tien jonge gasten altijd amusement van de bovenste plank is -en een beetje stress natuurlijk).

Als u mij nu even wil excuseren, ik moet dringend tien uitnodigingen maken.

O, en vandaag heb ik zelf nog eens een Tessaatje moeten ondergaan. U weet wel, dat frustrerend maar helaas niet heel zeldzaam belgisch weersverschijnsel.

Advertenties