Ik ben terug. Een dikke vijf dagen zo goed als geen toegang tot een computer, dus korte postjes met pen en papier geschreven, en daarnet snel na elkaar opgeladen. Maar London loste zijn verwachtingen alweer in. Het barst van de hipsters en talenten en vriendelijke galante mensen. De cursus was interessant, maar voor de meesten (waaronder ik) niet diepgravend genoeg (vermoedelijk een tegenreactie op de commentaar van onze voorgangers die het te diepgravend en te weinig klinisch voinden). Het eten was lekker en divers: italiaans, indisch, japans, thais en spaans. Sketch was London op zijn best, maar niet voor elke dag. Hyde Park is nog steeds grandioos, zeker met het prachtige weer van de laatste dagen. De dag beginnen met een wandeling doorheen Hyde Park (van het hotel naar de universiteit) is puur genieten.

Ik ga dat ongelooflijk mooi engels weer missen.

Advertenties