Een fantastische premiere gezien, heel veel gelachen en veel van Henk zijn moppen al schaamteloos doorverteld op het ontbijt op Henri zijn school vanochtend, en ook succes mee geoogst. En reklame gemaakt natuurlijk. Bij deze: Karton speelt ongetwijfeld binnenkort ook in uw achtertuin, of iets verder, maar het is de trip zeker waard, koop een kaartje, lach u een ongeluk, herken uzelf en anderen en geniet.

Een fietstocht gemaakt en genoten (mijn nieuw machien is trouwens ongelooflijk cool), maar helaas nam mijn ventje even later iets te snel zijn bocht en is hij nu serieus wat vel kwijt. Ik speel huisdoktertje en verzorg zijn wonden (ik maak we ook wat zorgen, het ziet er echt niet goed uit), en eigenlijk vind ik dat echt wel heel erg stoer en sexy, zo met al die wonden en blauwe plekken enal. Grauw.

Onverwachts waren er enkele rustmomenten en kon ik genieten van het heerlijk warme herfstzonnetje. Zoals toen mijn mannen naar FACTS gingen.

En als afsluiter mochten we naar het heerlijk verjaardagsfeestje van mijn favoriete metekind.

Advertenties