De gouden tip van de week! Gratis en voor niets dan nog!

Vergeet de mis en plie (hoe wordt dat eigenlijk geschreven?). De tijd dat u uren verloor bij de kapper, in ongezonde geuren, en veel geld uitgaf aan een paar krullen in uw haar, is definitief voorbij.

Het is gemakkelijk, tijdsparend en milieuvriendelijk: de fietshelm! Het is zo simpel dat het belachelijk lijkt, maar probeer het, u zal versteld staan.
Kruip met nog natte haren onder uw fietshelm. Fiets naar het werk. Eens aangekomen zet u met een zwier uw fietshelm af, u schudt uw lokken los en u hebt een perfecte watergolf.

Morgen vertrek ik zonder watergolf op een goddeloos vroeg uur richting Venetie. Op dit eiland volg ik samen met mijn collega e. een driedaagse cursus over infecties na stamceltransplantatie. Ik vertrek weer met wat lood in mijn schoenen (ik merk dat ik het met ouder worden steeds moeilijker heb om mijn mannen achter te laten), maar het is gigantisch interessant, en dan is het gedaan tot december (en dan gaat mijn b. mee, dus dat is wat minder erg).

Advertenties