Is dat eigenlijk nog altijd in, cocoonen, of alweer uit?

Niet dat dat ertoe doet, natuurlijk, maar ik vroeg het me gewoon af.

Wij hebben het allszins met volle goesting gedaan, vandaag. En we zijn eigenlijk nog altijd bezig, jawel.
We begonnen vanochtend met zelfgebakken brioches (mannekes, dat is een feest voor de smaakpapillen, nog warm, een heerlijk korstje, een klont echte boter, en zelfgemaakte confituur van kweeperen en appelsien, ik zeg u, mijn b. is een held). Daarna hebben we wat gelezen, opgeruimd, getrompetterd, huiswerk nagekeken, gelezen, de keuken gereorganiseerd, allemaal op het gemakske. Intussen mochten we onze voeten alweer onder tafel schuiven want wat al een ganse ochtend stond te pruttelen en een steeds heerlijker geur verspreidde was intussen klaar: de hutsepot! Mjamie.

En nu gaan we nog wat werken, wat lezen, wat spellekes spelen, wat mails beantwoorden, wat knutselen en schilderen.

Het enige waarvoor we straks misschien nog het huis gaan verlaten is fietsen, als het ophoudt met miezelen/muggenpies/elfentraan, tenminste.

Advertenties