Gisteren mochten we dus voor het vervolg van de sterrenoorlogen (episode 5, deel 2 en episode 6) en de bijbehorende hapjes. Zo kregen we Naboo Nuggets (zo lekker jong, volgens mij volledig vegetarisch met 4 verschillende smaken), Gungan Fishballs (op een bedje van zeewier, mmm), Ales of Alderan (sapjes), Jawa Dried Hides (lekker pikant, helemaal house made marinated roast beef heel zacht en lang gegaard in de oven, duizend keer beter dan de jerky beef die je in Amerika kan kopen natuurlijk, mjamie), Dagobah Swamp Sap (echt brubbelend zoals een moeras natuurlijk, ook de katten konden hun ogen niet geloven!), en dan als zoete afsluiters Crispy Stormtrooper Marshmallows (die we helemaal zelf mochten roosteren in de krachtige vuurstraal van een bunsenbrander) en overheerlijke chocolade-explosieve Wookie Cookies.

OK, ik was niet altijd volledig mee met het verhaal, maar van de smaak van hapjes heb ik niets gemist! Alweer verrassend, overheerlijk en tongstrelend.

Nogmaals dank, n. en d.!

Advertenties