Mag ik beginnen met u een wonderlijk roze 2009 toe te wensen?

Wat zeg ik nu, roze? Sorry, maar het leek vandaag wel de dag van Mega Mindy.

Vanmiddag zagen we na het nieuwjaarsconcert op het feestje bij mijn ouders tijdens het Man Bijt Hond Jaar-Overzicht toevallig het hilarische Mega Mindy item met volwassen vouwen die zich de heldin van hun dochters wanen en in Roze Pakjes strijken en een appel schillen.

In het UZ, waar we oma n. bezochten, die daar helaas de feestdagen heeft moeten doorbrengen, zagen we een kleine etterige versie, heel roze ook, met een gele cape, een slecht opgevoede heldin zonder manieren.

En Henri sloot deze luie dag af met zijn adaptatie van het lijflied van de vlaamse supervrouw.

Is het een vliegtuig?
Is het een vogel?
Nee, dat is het niet.

Het is R2-D2*
die je aan de hemel ziet!

* voor de outsiders: spreek uit: ar-toe-die-toe

Advertenties