Hehe, hij is af. De helft althans. De southern hemisphere met name. Gisteren en vandaag knipten, plakten (dubbelzijdige tape is toch zo hatelijk spul), en prikten (kleine en grote gaatjes) Henri en ik ons een ongeluk. Een bouwpakket van 4F, van in het Londonse Science Museum maakte ons zo gek om er een groot stuk van ons weekend aan te spenderen. Maar het resulaat mag er zijn. Daarnet mochten we aanschouwen wat onze mede-aardbewoners in het Zuidelijk Halfrond te zien krijgen tijdens een heldere nacht. Als ze naar boven kijken, tenminste. Prachtig! En dat allemaal in Henri zijn eigenste slaapkamer. Ongelooflijk toch?

Maar de northern hemisphere zal toch nog efkes moeten wachten…

Ik had ook graag begonnen met het opkuisen van een kastje dat in onze kelder staat. Ik ben er een beetje verliefd op. Maar het blijkt vol gaatjes te zitten. Houtworm. Is het nog te redden, of moeten we ermee naar de schroothoop?

Advertenties