Wegens het overdonderend succes van mijn lezersenquête ;-), toch even tijd maken voor een evaluatie van Zilt.

Héééééél schoon gebouw (de vroegere kantoren van de rederij), echt ongelooflijke mooie zaal om te eten. Het was er ook gezellig en aangenaam warm, ondanks de grote ruimte. Oh, en Luc De Vos zat daar, mét hanekam.

Op het eten was echt niets aan te merken. We hadden een heel gemengde groep, qua smaken en voorkeuren, maar iedereen was heel tevreden. Iemand zei zelfs (driemaal!) dat ze hier de lekkerste steak had gegeten ooit.

Het enige minpuntje was misschien de bediening: wel vriendelijk, maar soms te belerend (de beschrijving op de kaart was ‘gestoomd kreeftje met kruidendressing’, en ik stelde me daar een warm kreeftje bij voor, en toen ze vroegen of we de kreeft belle-vue wensten, of met dilledressing, vroeg ik of de kreeft dan niet warm was (koude kreeft vind ik minder smakelijk)- het antwoord kwam, op een welweterig toontje “maar mevrouw, kreeft wordt *altijd* lauw geserveerd!”), niet altijd even attent (de wijnproever na het proeven droog laten staan), vaak chaotisch (als er twee verschillende kreeftenbereidingen zijn, niet vragen wie wat had gevraagd, maar gewoon een bord voorzetten, en daarna moeten wisselen, vragen of we een dessert wensten als dat al 2 dagen op voorhand was besteld). Misschien gevit, maar toch aandachtspuntjes als ze het hier nog beter willen maken.

Maar, alles beschouwd is dit een andresje waar ze ons zeker nog gaan terugzien!

Advertenties