Zo wam het gisteren was, zo koud was het deze ochtend, toen we richting Julie’s House trokken voor een ontbijt/brunch (heerlijk trouwens!). Daarna ging het naar de Bloemenmarkt voor nog wat kruiden (gewone en citroen-tijm en salie) en een warm drankje.

Gelukkig was het in ons stadstuin-microklimaat heeeerlijk warm en genoten we van de lentezon in en uit de serre. Henri maakte een heldere baai voor zijn boot in een modderig stukje vijver (overgang van de rote naar de kleine vijver -grote is relatief natuurlijk), die we vanavond inzegenden met drijfkaarsjes. Ik zaaide gele trostomaat, romatomaat, snijsla (mix), rucola, peulerwtjes, doperwtjes. Nog even wachten tot het warmer wordt voor de andere groenten. En Nagiko zonde en bakte zalig onder het serreglas.

Zalige zondag, alweer.

Advertenties