Wat doen die zonnestraaltjes deugd! En wat genoot ik vandaag van een zalige vakantiedag, het was lang geleden dat ik gewoon eens mijn goesting mocht doen. Zoals met mijn zoon door het stad kuieren, naar de bib om nieuw leesvoer, een cadeautje voor zijn meter uitzoeken, en o, o, de Zara Home was geopend. Het deed zeer om Bloch vanbinnen zo onherkenbaar te zien, de ziel is eruit. Maar toch heb ik een paar leuke bordjes gekocht voor b., en een prullenzakje voor op Henri zijn kamer met een giraffe erop. Ik denk dat we hier nog wel eens iets gaan kopen, grr.

Dan naar huis voor een heerlijke lunch en een paar zonnestralen happen, wat rommelen in de serre (heeeeerlijk) en in de tuin, watergevecht met Henri (raad eens wie het natste was), en gewoon wat lezen in de zon. Deugd dat dat deed.

En ook dan was de pret niet uit, want we mochten richting Hamme-Zogge, bij n&d, eerst taart van b. (een combinatie van mijn 2 favoriete taarten, dus ik viel bijna in zwijm van contentement toen ik die eerste hap in mijn mond stak, en de tweede en de derde,…), dan carcassonne spelen (we hadden al overwogen om het ons aan te schaffen, maar nu zijn we zeker: cool spel, alleen moet Henri nog wat leren met tegenslagen om te gaan -zeker in het spel- al vond ik wel dat hij zich goed herpakte, en zelfs begon blij te zijn voor iemand anders als die een mooie stad had), en tot slot samen kijken naar Kung-fu Panda terwijl we verwend werden met heerlijke pizza (een carcassonne-achtige wonderpizza waar smaken gescheiden waren en toch in elkaar overliepen). En wat is ons petekind-paard gegroeid!

Die dagen met n. en d., dat is altijd feest!

Advertenties