Is er iets leuker dan met water spelen? De twee kleine waterpistooltjes die we zaterdag kochten voor 85 cent hebben ons al ongelofelijk veel amusement bezorgd. En ons niet alleen: deze middag op een zonovergoten pleintje middenin het Patershol, waar we genoten van een voorstelling van Mr Boudzinc zorgden metekindje m., vriend m. en Henri na de voorstelling voor een heerlijk schouwspel dat zo mogelijk nog meer bijval oogstte dan het poppenspel zelf.

Intussen voel ik dat er beesten woeden in mijn lijf. Net als bij Henri trouwens. De hoest komt van diep, mijn temperatuur stijgt en de pijn in mijn borstkas doet denken aan die keren dat mijn longen ontstoken waren. Duim samen met mij dat mijn immuunsysteem de overhand krijgt, want de komende week is in het geheel *niet* compatiebel met ziekzijn.

Advertenties