Vanmorgen werden Henri en ik alletwee wakker gemaakt door de wekker. Dat is *niet* plezant, maar het heeft wel een gigantisch voordeel: je weet nog wat je hebt gedroomd. Dus wisselden we vanmorgen dromenverhalen uit. Bij mij was het iets van een beige slang met groene ogen die we plots als huisdier hadden (ik had vooral schrik dat Henri in de gifklier ging knijpen). Maar dat was niets in vergelijking met wat Henri had gedroomd.

“Ik heb gedroomd dat George Lucas nederlands sprak. Hij had mij gebeld en ik mocht van hem elke week voor 10 euro star wars spullen kopen, min 1 euro verzending en 1 euro administratieve kosten. Maar elke week he. Goh. Ik had al drie clone-pakken besteld voor mijn vrienden.” (nvdr Henri bereidt al volop zijn verjaardagsfeestje voor in oktober, het wordt iets met duinen, zee, waterpistolen en star wars)

De menselijke geest, ’t is iets raars. Vooral die van ons.

Advertenties