Mocht ik het talent hebben van mijn b. én een fototoestel op zak, ik zou u vandaag vergasten op 2 foto’s. Maar gezien geen van beide voorwaarden vervuld zijn/waren, zult u het moeten doen met woorden.

Foto 1
Het typisch walgelijk-zalmroze gekleurd krantenpapier van De Tijd steekt tussen de deur van het kantoor van de Fortis.

Onderschrift: Om u nóg beter te kunnen adviseren, lezen ook wij vanaf nu De Tijd!

Foto 2
Twee ongelooflijke hippe en coole tieners zitten op een charmant gekleurd bankje voor een mooi burgershuis in de stad. De kriebels in hun buik zijn uitwendig zichtbaar. Mochten ze geweten hebben dat de madam-met-de-bolletjes-jas-op-de-fiets hen ongelooflijk schattig vond, ze zouden me ongetwijfeld verwenst hebben. En me zo een coole, boze -wat zit ge zo naar ons te kijken trut- blik hebben toegeworpen.

Onderschrift: Schattig! (steekt tong uit)

Advertenties