In de reeks: Vrije Dagen in het Ziekenhuis, krijgt deze wel de Alliteratieprijs.

Velen onder u lazen het waarschijnlijk al bij b. Gisteren, op een overigens redelijk fantastisch communiefeest waar wij ons kostelijk aan het amuseren waren met vreed wijze vrienden van vrienden, ons onderwijl tegoed doend aan een heerlijke barbecue onder een stralende zon, viel Henri over zijn vriend e. die was uitgegleden (we hadden ze al een paar keer aan redelijk hoge snelheid zien voorbijzoeven), en even later kwam hij kreunend van de pijn bij ons. Al snel bleek dat de pijn en de zwelling te erg werden en verlieten wij in allerijl het feest om ons richting UZ te begeven. Twee uur later stonden we weer buiten met de disgnose van een tweemaal gebroken teen (Henri), nog steeds evenveel pijn (Henri), een tape rond grote teen en tweede teen (Henri) en een gigantische klop van den hamer (wij alledrie).

O, en ik heb weer keelpijn, sinusitis, en een verdwijnende stem. Het is alsof mijn lichaam toch nog eens wou bewijzen hoe broodnodig die operatie wel is.

Advertenties