Vandaag woonde ik een bijzonder interessante studiedag bij, die plaatsvond in het Atomium. Wat een prachtige plek is dat toch! Ik laat u delen in een paar leuke anekdotes. Nattigheid bleek de rode draad.

– Een heel bevlogen engelse spreker werd middenin zijn voordracht onderbroken door het wilde gekletter van regen tegen de ijzeren bol: “That’s Belgian summer you’re hearing outside!” riep hij uit. “It lasts about as long as the english one.”

– Hihi en deze kwam van yours truly. Na vier keer niezen, riep ik uit: “Ik denk dat ik allergisch ben aan ijzer!” Hahaha.

– Er waren trouwens heel veel zieken, alweer. Het lijkt alsof iedereen een verkoudheid heeft dezer dagen… De mijne is net achter de rug, en ik hoop van ganser harte dat ik deze ronde mag overslaan. Al is dat natuurlijk niet echt realistisch, besef ik. Maar ik moet wel genezen zijn tegen 29 juni (de operatiedatum). Als die moet worden uitgesteldm word ik zot.

Advertenties