Hoe gaat dat liedje nu ook al weer. “Lalalalala in Charleroi, lalalalala in Charleroi, … in Charleroi, in Charleroi.”

Ik was daar, vanmorgen. Van een meeting in de ULB in Gosselies (think Caterpillar! -ze hebben zelfs een Caterpillar standbeeld op een rondpunt – I Kid You Not!), ging het via het onooglijk stationnetje in Courcelles (geen kat daar, enkel een stem uit een luidspreker), naar Charleroi Sud, naar Brussel Centraal. Een korte trip naar Pierre Marcolini om -net voor sluitingstijd- naar buiten te gaan met een doos Guimauves (dringend tijd om daar een prachtig nederlands woord voor te vinden, ter ere van Marcolini), een doos Marcolini Evolution, en 2 Carré² Chocolat, één Grand Cru de Propriété van Fazenda Sao Pedro (72%) en een Pure Origine van Venezuela & Ghana (85%). Wat maakt die mens verrukkelijke chocolade!
Daarna ging het via de metro naar Alma voor een avondvergadering in de UCL.

Geen idee hoe ik het heb volgehouden, na al die hectische nachten. Om half twaalf zag ik weer mijn eigen voordeur. Hehe.

Advertenties