Ik wil van die gekleurde lampjes ophangen in onze tuin, aan onze muur. Zo een beetje de sfeer creëren van die Zuid-franse binnenkoertjes. Oude muren, gekleurde lampjes, mooi weer, lekker eten, the works. Als het moet, mogen het zelfs ook witte lampjes zijn, ik ben geen moeilijk mens.

Ik zat er al een tijdje mee in mijn hoofd, en toen las ik het prachtige nieuwe boek van Kazuo Ishiguro, één van mijn favoriete schrijvers, en dat had op de cover ook van die gekleurde lampjes. Ik ging op zoek. Brico, Hema, Dreamland. Niets gevonden. Na het overweldigend succes van mijn Vlierbloesemsiroop-oproep (die ze twee weken later wél gewoon hadden in de Dille en Kamille, die mevrouw wist gewoon van niets!), dacht ik zo, ik gooi het eens op mijn blog. Zodus.

Hebt u een idee waar ze die verdomde lampjes verkopen?

Advertenties