De twee vrijdagse trouwfeestjes waren fantastisch leuk, warm en gezellig, wel een beetje minder leuk om van de ene te moeten weglopen, maar op de andere werden we zo hartelijk ontvangen dat we ons onmiddellijk als een visje in het water voelden. Henri heeft zich ontpopt als een echt fuifbeest, amai, wat gaat dat worden?

Zaterdagochtend kregen we telefoon of het etentje bij vrienden dat zondag gepland was voor ons ook zaterdag kon, dan konden ook andere vrienden komen. Zo moesten we helaas een afscheidsfeestje van vrienden die binnenkort naar Amerika vertrekken missen, maar dat maken we wel goed. We hebben genoten, want het was veel te lang geleden dat we elkaar nog eens zagen.

Vandaag werd een recup-dag. We waren eigenlijk allemaal vermoeid van zo 2 drukke dagen en nachten met (te) weinig slaap, ik voelde mij in de verte een beetje ziek worden (ik had erop gerekend dat dat niet meer ging gebeuren!) en er moesten dringend klusjes opgeknapt. En zo zijn mijn tomaten eindelijk nog eens bijgeknipt en geluisd. De tomaten zijn trouwens overheerlijk, zo wees de eerste tomatenproeverij uit, vooral de ananas noire en de black zebra mogen er zijn! En de coeur de boeuf, als die nog groen is, olala, wat een smaakexplosie! Die mannen van Masterchef zouden woorden tekort zijn gekomen!!

Advertenties