U hebt toch al uw kuiten ingesmeerd, voor het komende weekend: het drukste weekend van het jaar, mijn gedacht, al mogen de weekends die erop volgen er ook wel zijn…
Op het programma staan: jazz in ’t park (maal vijf), Stephan Vanfleteren in het Circus Mahy, SMAK opening, bibliotheek, Bijlokefestival, opendeurdagen winkel X. (mét korting), opening winkel Y., Rommelmarkt Prinsenhof, Rommelmarkt Normaalschoolstraat, babyfeestje, en intussen ook wat tijd vinden voor cadeautjes kopen, plastificeerpapier kopen, de rest van Henri zijn boeken kaften, en wat werken. O, en moestuinieren, en oogsten!

Is dat wel oké, dat uw agenda in het weekend even vol staat als in de week? Het ergst van al is, volgend weekend is het niet veel beter, met OdeGand, Wardrobe 2.0., Open Monumentendag, onder andere…

Advertenties