Gisteren begon de dag goddeloos vroeg, althans zo voelde het na het fantastische feestje van zaterdag, met ontbijt op school. Gelukkig hebben we ons geweldig geamuseerd, dus dat verzachtte de pijn wat.

Na een gezellig etentje bij ons thuis, trokken Henri en ik nog even naar het Rabot, waar we een aantal projecten bezochten in het kader van de Dag van de Architectuur. Ik had het nooit voor het nieuw gerechtsgebouw, vond het maar saai, maar kijk, ik was aangenaam verrast. Het is een mooie ruimte geworden, niet afstandelijk, warm en troostend, zo kan ik mij voorstellen. De waterpartijen vonden we alle twee geweldig. Henri heeft zich ook serieus geamuseerd door alle verdiepen af te lopen en in de zalen hebben we een rechtszaakje nagespeeld, met microfoon en al. En zo schone zachte banken. Maar wat een geld moet dat hebben gekost…

Advertenties