Ik ben trots op de zoon. Hij is, zoals u zich misschien nog herinnert, onlangs verkozen tot kinderparlementslid. En hij blijft daar mee bezig. Vorige week wou hij bedankingskaartjes maken. Met de woorden: “Bedankt om mij uw stem te geven. Ik zal ze laten horen!”
Ik vind dat ongelooflijk dat hij daarmee bezig is en blijft.

En daarnet, toen we zijn fruitmand aan het optaloren waren, die hij woensdag mee gaat doen naar school als traktatie, vroeg hij: “Mag ik een banaan meenemen naar school morgen? Ah, ja, ik ben voor meer fruit op school, maar dan moet ik zelf ook het goede voorbeeld geven hé.”

En intussen zijn we druk bezig met VIP passen te pimpen, badges te maken (directeur voor hem, CREW voor het werkvolk, including yours truly), taartendoosjes te voozien van een etiket (Star Cookies) én een zacht bodempje, fragile papiertjes (don’t ask) te perforeren en de laatste teksten te ontwerpen. En morgen gaan we bakken!

Advertenties