En laten we het verder niet meer over dat getal hebben… Behalve misschien dat 3+7 tien is, en dat Henri zo oud wordt vandaag. Hiep hiep hoera!

Mijn dag begon vroeg, want koekjes, die moeten eerst afkoelen voor je ze in een doosje kan stoppen. Dus begon het al om 6u45 met koekjes in doosjes verdelen, doosjes dichtdoen en lintje er rond (met dank aan Henri voor de assistentie), fragile kaartje ertussen en papiertje met wensen en receptje aan het lintje knopen.
Voor mooie foto’s van het resultaat: zie hier. Dan alles ingeladen en samen met een grote (zware) fruitmand richting school. Kussen gekregen van de juf en dan terug naar huis. Buurman b. merkte intussen op dat ik in de verkeerde richting stapte. Eens thuis ontgebeten, auto gewassen (stel u voor, een niet-blinkende VIP car) en hostessenpakje aan (grapje).

Alleen jammer dat het virus dat op het werk en thuis al weken huishoudt nu net vandaag ook mij te pakken heeft. Na een warm theetje met citroen en honing straks een pilleke tegen de hoofdpijn en de mottigheid, en we gaan er weer voor! Ahum!

Laat de festiviteiten maar komen! En duim voor geen regen, plaats in de cinema, en brave kinderkens!

Advertenties