Jongens, jongens, we zijn terug. Negenentwintig uur onderweg geweest, denk ik, voor zoverre ik nog goed kan rekenen met al die jetlag en tijdszones enzo. Drie vluchten, sneeuw in Chicago met vertraging tot gevolg (om te kunnen landen, en voor het vertrek voor de extra tijd die nodig was om het vliegtuig van ene paar lagen antivries te voorzien, en tot overmaat van ramp was er nen dwazen met zijn karreke tegen de linker motor gereden, waardoor een technische ploeg nog eens twee uur in de weer is geweest), en dus vlucht gemist in London. Alleszins, zeer lang. Dinsdagochtend 8u30 in New Orleans vertrokken, en om 2Ou ’s avonds woensdagavond thuisgekomen. Gelukkig dat ik wat geslapen heb onderdebaan, en dat douchke en massageke in Heathrow deed ongelooflijk deugd. Maar ik denk toch dat ik goed ga slapen vannacht. Moet ook want vanaf morgen 8u ben ik van wacht. Jiehaa!