“Ge schrijft zo korte tekstjes op uw blog, de laatste tijd”, zegt de zoon, “amper een paar regeltjes.”

Ik weet het, de inspiratie blijft wat achterwege, de laatste dagen. Ik zweef nog altijd een beetje in een onbestemde tijdszone, zo ergens tussen New Orleans, Chicago, London en Gent in. Mijn wacht belemmert me om mijn hoofd te ordenen, tijd te maken voor mijn mannen en allerlei achterstanden in te halen. Het werk stapelt zich op, mijn hoofd zit vol grootse plannen en de to-do lijst wordt alleen maar langer.

Begin december in Amerika vertoeven doopt u helemaal onder in de kerstsfeer, heerlijk decadent. Tot in het in het congrescentrum speelden kerstliedjes, in de Starbucks zijn de smaakcombinaties nog decadenter dan anders (eggnog latte, iemand?) en in ons verrukkelijke hotel hadden ze overnight de toegang tot het restaurant met eetbare lijm volbehangen met allerlei eetbaar lekkers: zalig gewoon!

Als uitsmijter, op vraag van de zoon: “Ge kunt bijvoorbeeld eens wat reclame maken voor ons kerstconcert…”
Als u uw portie kerstsfeer nog niet hebt opgesnoven, of u wilt gewoon eens een orkest van kinderen en volwassenen de ziel uit hun lijf zien spelen en gigantisch zien genieten, of u wilt gewoon eens onze zoon horen spelen, kom dan nu woensdag 16 december naar het kerstconcert in de Sint-Pauluskerk in Gent, om 19u, kaarten kosten 8 euro voor volwassenen, 4 euro voor -12j, te verkrijgen aan de kassa.

Advertenties