En nochtans scheen het zonnetje en was het best warm, daar middenin The Oregon Garden, toen we dit te zien kregen:

Road Trip, USA 2010

Gordon House, van Frank Lloyd Wright, ontworpen in 1957, gebouwd in 1964 en in 2002 in 3 dagen tijd 24 mijl verplaatst (!) naar zijn huidige lokatie n Silverton (leuk stadje ook, trouwens).
Het deed me wat en het was de detour meer dan waard.

Daarnet kwamen we aan in Seattle. Het regende hard, het is hier f***ing koud, maar we vlogen, na het afzetten van de baggage, uit onze hotelkamer voor een wandeling door de stad die 2 jaar geleden ons hart veroverde en ons nu weer deed huppelen van contentement. Het voelde een beetje als thuiskomen. Een beetje veel eigenlijk. Mijn werk voert me nu wel nog even naar Canada en vanaf volgende week begin ik na een korte observer-periode dan weer aan het échte werk. Ik zie het helemaal zitten.