Kerselaar-bloesem-roze.

Ik heb dezer dagen door de week niet veel tijd voor mijn RSS-reader, dus loop er snel door in het weekend, ook gentblogt natuurlijk (ik blijf graag op de hoogte van onze geliefde thuisstad).
En wat was ik blij daarnet om dit te lezen. Ik vond het zo verschrikkelijk wat ze gingen doen, en ik was er nog gepasseerd, net voor we vertrokken, op weg naar de kermis, samen met Henri. Ik vertelde hen over de plannen, en dat ik zeker zou gaan picknicken zijn, als we toen in Gent waren geweest, en hij zei toen zoiets heel slim en lief: “Dat is toch totaal onverstandig, ze gaan eerst het groen, de longen van de stad, weghalen, waardoor er minder zuurstof is en dan gaan ze een extra rijstrook maken voor nóg meer auto’s en vervuiling, waardoor er meer CO2 en nóg minder zuurstof in de lucht is.”