De voorbije week was het Hospital Celebration Week in Seattle. Alle werknemers werden deze week in de bloemetjes gezet. Maandag waren er goodies (koekjes, muffins, vers fruit, koffie en thee), donderdag hadden we de garage sale van Rain en Shine, de geweldig coole giftshop van de Seattle Cancer Care Alliance, en vandaag was het Aloha Friday, wat betekende dat iedereen in een hawaiiaanse outfit mocht komen, met kleurige bloemenhemden, bloemetjeskransen en felle kleurtjes. En samen met het goede weer, ook al was dat dan maar door de vensters heen, zorgde dat ervoor dat het geurde naar weekend, op onze werkplek. Oh, en on top of that, mochten we gans de week ‘nice blue jeans’ dragen. Hetgeen ik grandioos vergeten ben, natuurlijk. Ik kreeg daarentegen wel complimenten over mijn ‘cute necklace’, mijn ‘groovy shoes’ en mijn ‘classy outfit’. Goed voor je zelfvertrouwen, een paar weken Seattle…

Het was een geweldige week eigenlijk, op alle vlakken. En dan moet het weekend nog komen, met alweer een zalige 23 graden op het programma! Aloha!