Ik heb niet vaak geluk met wedstrijden, ik won wel ooit eens een bon voor kleren van Limon voor Henri, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dat aangetekend schrijven kreeg, maar dat is zeker al zes jaar geleden of zo, en sedertdien won ik nooit meer. Onlangs nog had ik mijn laatste hoop gesteld op een wedstrijd in De Standaard voor één van de concerten van Leonard Cohen in Gent -we grepen omwille van het tijdsverschil telkens naast een kaart, de laatste keer echt wel net, dat deed zeer- maar helaas, niets. Die stomme schiftingsvragen ook, als de schiftingsvraag was geweest om één van zijn liedjes volledig uit het hoofd te zingen of het aantal CD’s ge van hem hebt, ik was zeker gewonnen, verdikke. Maar ja, het is zoals het is, en ik ga daar niet meer over zagen. Misschien zet ik wel een tentje op naast de tent en luister ik met een hoorn door het tentzeil heen…

Maar kijk, ik geef nooit de hoop op, en ik ben een optimist, dus deed ik nog eens mee aan een give away, en wat voor één! Deze coole blog geeft heel coole dingen weg, 2 vintage pakketjes. Ik ga helemaal voor nummer twee. De ketting in de kleuren van zacht gebrande koffieboontjes doet mij denken aan zwoele zomeravonden in het Zuiden van Frankrijk, terrasjes in de zon, en koele drankjes en je voeten in sandalen in warm wit zand. Me like.

Twee jaar geleden, toen we ook in Seattle zaten, zag ik bij Madame ZsaZsa een heel leuk boterhamzakske, en kijk, intussen maak ik er al bijna twee jaar gretig gebruik van en krijg ik er continu complimenten over. Dus, hey, ik leef op hoop…

Advertenties