Ik word hier ten huize continu culinair verwend door mijn topchef, al wordt het hem hier niet gemakkelijk gemaakt in de keuken van het huis dat we hier huren… Ik verlang al naar de tijden dat we weer thuis wonen en hij weer allerlei heerlijks uit onze bonsai keuken tovert.

De rode draad door deze week was eten, eten, eten.
Maandag aten we brol en co tijdens de Mariner’s game -sorry, maar ik moet eerlijk blijven.
Dinsdag -de dag dat ik maar om 9u30 op het werk moest zijn omdat maandag een feestdag was en er dus geen LTFU rounds waren op dinsdagochtend zoals gewoonlijk, maar op woensdag- aten we een heerlijk ontbijt bij Pepo’s, wat hebben ze hier in Seattle toch coole eetdinges.
Woensdagavond gingen we eindelijk eens eten bij How To Cook A Wolf, een piepklein restaurant op Queen Anne Avenue, vlakbij ons huis, en aten er het lekkerste wat ik ooit heb gegeten in de VS (pork belly en poussin en tuna en en en…) -wat hebben we genoten met ons drietjes!
Donderdag gingen we onder een stralende avondzon naar The Queen Anne Farmers Market, wat een geweldig idee, er zijn ook allerlei evenementen zoals live muziek en kook-demonstraties gevolgd door een proeverij (wij stonden op de eerste rij!).
Vrijdagavond werden Henri en ik (Bruno zat op het Bellevue Jazz Festival) door mijn lieve collega C. getrakteerd op heerlijke miso soup, salmon/tuna/avocado/mango spring rolls, sauteed mushrooms with sugar beans and lemongrass en sushi, mjammie!
Vandaag aten we overheerlijke kersen op een boot -waarover straks meer.
En morgen begint de dag met b.’s onvolprezen fluffy buttermilk pancakes en worden we door P. en S. uit lunchen genomen op Bainbridge Island.

Mijn Restaurant missen? Pffff, hele-maaaaal niet!