Henri is een geboren komiek. Zaterdagavond verbaasde hij ons met wat een mens kan doen met 2 haarspelden en 2 handen vol vingers. We hadden alle twee de slappe lach. En zondagavond was hij zo enthousiast over de Ray Anderson’s Pocket Brass Band dat hij zat en stond te swingen als een zot, echt geweldig om zien. Tot grote hilariteit van iedereen rondom ons.

De catering op Park Jazz was heel erg goed. De kleinschaligheid laat dat ook toe, natuurlijk. Maar toch. Als we nog eens een feestje geven, ligt de traiteur al vast. Bijzonder vriendelijke mensen, warme ontvangst, heerlijk proevertje en een bijzonder lekkere mezze schotel. Dat, de zon en de muziek, en we waanden ons in het zuiden.

Het was ontroerend om Jean Blaute te zien staan achter Zijn Grote Held, Mose Allison, en hoe hij tekens deed naar Roland Van Campenhout, zo van: “Wat maken wij hier toch mee!”

Voor ons is het jazz seizoen ingezet, en hoe! Tot op Gent Jazz!!

Advertenties