Na Vakantie komt Wacht, dat weet iedereen. En met drie collega’s in verlof, is het overdag uiteraard ook nóg drukker dan anders. Ik heb gelijk die verworven energie van vorige week (en dat waren een paar bonbonnetjes) al bijna opgebruikt. Volgende week geen wacht, wel superdruk, gezien nog meer mensen afwezig… En daarna weer een week van wacht. Het zal hier dus de komende dagen hééél rustig zijn, vrees ik.

Ik heb tijdens mijn fiesteweekje wel ons relatief nieuwe én coole digitaal Olympus cameraatje (niet zo’n groot canon -haha- als waar b. altijd mee rondtrekt, dus eentje waar Henri en ik ons ook mee kunnen uitleven) eens goed leren kennen en een heleboel fotookes getrokken, waar ik u hopelijk wel eens één dezer mee zal kunnen verblijden. Met in de hoofdrollen: (niet zomaar) een komkommer, (niet zomaar) een tent, (niet zomaar) een circusmens. Onder andere.

Dan ga ik nu slapen, zodat ik ze mij straks weer kunnen wakker bellen -salute!