Ik ben content. Niets speciaals hoor, gewoon, even weer terug op het gewone hectische ritme van alledag, ik heb de voorbije dagen keihard gewerkt maar ik heb kunnen doorwerken en een paar dingen die al lang stonden te schreeuwen om aandacht en afwerking, eindelijk van mijn lijstje kunnen schrappen. Mijn papa is geopereerd, en alles is goed verlopen, en ik ben daar keihard opgelucht van, want een operatie, ik blijf dat creepy vinden (met mijn welgemeende excuses aan de collega’s chirurgen en anesthesisten). Ik ben een paar keer voor het donker thuis geraakt, deze week. Het is bijna weekend, het wordt mooi weer, en we hebben een boel leuke dingen gepland. Binnenkort heb ik nog een paar vrije dagen, en dan is het alweer september, en septemberweekends in Gent, die zijn altijd geweldig. O, en het is bijna weer De Beste Hobbykok, kan die Sergio weer geweldige dingen zeggen: zoals ‘sex on a plate’ en ‘toppgeregje’. En twee lieve verpleegsters gaan mijn ascendent (had ik nog nooit van gehoord, ik weet ook niet of het zo wel wordt geschreven) opzoeken, want ze vermoeden dat ik, weegschaal zijnde, één of andere vurige planeet boven mij moet hebben gehad toen ik werd geboren, een stier of zo ;-): spannend he. Gewoon, content dus.