Hehe, voorlopig nog geen inbreuk op mijn eed. Ik heb wel, voor het geval dat, iets leuks gekocht van één van mijn favoriete Gentse ontwerpers, ah, ja, een mens moet op alles voorbereid zijn. Ik heb vandaag ook de laatste cadeautjes gekocht: in De Speelfontein, Au Bonheur, de AS Adventure, Kiehl’s (zooo blij dat Gent er nu ook eentje heeft) en een winkel die ik niet ga noemen (gezien de persoon waarvoor het cadeau is dan met hoge graad van waarschijnlijkheid zal weten wat ik heb gekocht). Ik heb ook twee pakketjes op de post gedaan, een hoop kaartjes gemaakt, geschreven en op de post gedaan. O, en geweldig lui naar den tv gekeken, samen met mijn 2 mannen, een fleece-dekentje, een theetje/warme chocomelk met honing en de geweldigste rijsttaart van de ganse wereld (van Fevery, natuurlijk). Mijn geest begint zich op dag 2 een beetje te ontspannen, a voel ik dat ik er nog lang niet ben… Maar ik doe dapper voort.