De deadlines stapelen zich weer duchtig op, dezer dagen. Teveel deadlines, dat is niet goed voor een mens. Maar kijk, ook deze week lijken alle deadlines weer bedwongen en met succes behaald. Daarnet nog haalde ik misschien wel mijn belangrijkste werk-gerelateerde deadline van 2011. Hoewel, nu ik er zo over nadenk, er staan mij nog een paar heel bijzondere wachten dit jaar. Er was wel weer vrij veel frustratie om veel te weinig tijd voor mijn naasten. Ons jaarlijks congres in Luik was een succes, ik was chair van de oral presentation sessie (samen met e., iets wat ik met heel veel plezier heb gedaan gezien ik zelf ook een aantal keer geselecteerd was voor een oral presentation op hetzelfde congres), en chair-de ook een poster walk (één van mijn eigen initiatieven) en de allereerste verpleegkundigen-sessie was een gigantisch succes (174 deelnemers!!). Ik ben trots op deze board en wat we ervan hebben gemaakt. Het deed deugd.

Gisteren zijn Henri en ik ons in de berekou nog even gaan vergapen aan het lichtfestival. Prachtig!!! Maar zoveel volk. Volgend jaar misschien een privé-dagje voor de Gentenaars?

20110129-P1293153.jpg

20110129-P1293130.jpg

Advertenties