“Polly”, pleegt menig mens mij de laatste tijd te vragen, “komt gij nog buiten, nu al uw vrije tijd ongetwijfeld wordt opgeslorpt door uw boerinneleven?’

“Maar baja”, zeg ik dan. Zo ging ik vorige zaterdag op lego workshop (door Dirk Denoyelle himself, een heel sympathieke mens) samen met Henri en zijn vriend l., vertrok ik de dag nadien voor vijf dagen naar Parijs (congres, maar toch), en ging ik vrijdagavond naar de prachtige documentaire Walking Back to Happiness van Pascal Poissonnier, waarvan vriendin k. ook een stukje had gefilmd. Moet u gaan zien, als u de kans hebt. Prachtig in beeld gebracht, ontroerend, confronterend, grappig, tot nadenken stemmend, mooi, mooi, mooi.

20110402-P4023548.jpg
De Meester himself keurt Henri zijn creatie (een ouderwetse auto).

20110402-P4023567.jpg
Mijn creatie, gepimpt door de zoon met een bewegende toren (vandaar de flou artistique)

Advertenties