1. Wie heeft er in ’s hemelsnaam het bijzonder originele idee gehad om perron 19 aan het Gentse Sint-Pietersstation te leggen op een cruciale toegangsweg tot het station, gewoon midden op de baan? Dat daar een bus wel tien minuten kan staan, op zijn gemakse, daarbij het hele verkeer ophoudend (en neen, zelfs een fietser kan niet passeren, want de paal met de haltegegevens neemt de volledige breedte van het voetpad in), wie vond dat een goed plan?

2. Wie zou dat zijn, die om 23u ’s avonds kijkt naar de Studio 100 Hits Zender?

3. Is er iets meer ontroerend dan een elfjarige trompettist Across The Stars te horen spelen, met die typische heerlijke hese sound van hem, zuiver en mooi, onderwijl zachtjes met zijn voet de maat stampend? Als die trompettist dan nog eens uw zoon is, dan, dames en heren, dan schreit ge uw ogen uit.