Vanmorgen scheen de zon boven onze tuin! Naar buiten dus, en genieten voor zolang het duurde. Niet lang dus, dus daarna ging het op de fiets richting vrienden m. en e. om een lading vers geplukte oogstappeltjes te gaan oppikken: wat ruikken die lekker, gans ons huis ruikt er al naar! Na wat boodschappen wat opgeruimd, gekookt !(jaja, u leest het goed, terwijl manlief van korvee is durf ik mij wel eens in de keuken te wagen) -het resultaat ziet u hieronder, verder opgeruimd in mijn bureau (ben bijna rond met de boeken), smoothie gemaakt voor de zoon en mijzelve (o-zo-ro-oze!), gelezen, naar de ikea om plantenbakken en een afdruiprek (en een vaas moeten terugzetten wegens blijkbaar het toonzaalmodel en geen tijd meer om een ander te gaan halen (boe-hoe). Weer eten (mijn beroemde en geroemde croques au four à la façon de polly), lezen, en nu een postje schrijven. Allez hoppa, weer een vakantiedag voorbijgezoefd. Zonder Gentse Feesten, kunt ge dat nu geloven?

20110719-P7194571.jpg
Polly kookt!

20110719-P7194572.jpg
Betrapt! De lees-junkie! Het heeft niet lang geduurd zulle! Maar hij vond wel mijn eten superlekker!

20110719-P7194576.jpg
Zee pink revolution. “Mama, der is wel redelijk veel yoghourt in, maar voor de rest is het de lekkerste smoothie ooit!” De zoon, die kent wat van complimenten.

Advertenties