Vrijdagavond toog ik, mijn hoofd nog vol werkgedachten en zorgen, gepakt en gezakt richting station. Daar nam ik de trein naar Oostende, vandaar de kusttram naar Westende. Alwaar ik een weekendje doorbracht. Het weer zat nogal tegen (is het al anders geweest, deze zomer?), hoewel de weermensen begin van de week een mooi weekend hadden voorspeld (de voorspellingen zijn dezer dagen al even droef als het weer), al scheen de zon toch wel een paar keer deze namiddag, en daar waren we al blij mee. Het gezelschap was geweldig (al miste ik mijn twee mannen natuurlijk), ik werd verwend van ’s morgens tot ’s avonds, en ik heb de zeelucht opgezogen als was het pure zuurstof. En ik vulde mijn hoofd met leuks en lekkers (al heb ik natuurlijk ook wat gewerkt). Ik heb veel te veel foto’s genomen, en het zal nog even duren voor ik mij door al die megabytes heb geworsteld, maar toch eentjetweetjes als voorsmaak.

20110813-P8134955.jpg
Mijn geliefde zee, gisteren. Vanuit het appartement, richting De Panne.

20110814-P8145053.jpg
Mijn geliefde zee, vandaag. Vanuit het appartement, richting Knokke.