20110827-P8275128.jpg
Mijn swedish hasbeens, in de reklaam gekocht bij Toko. Mensen, mensen, hoe blij ik ook ben dit verrukkelijke paar in de reklaam op de kop te hebben getikt, waarom bent u niet allen als een blok gevallen voor deze schoenen? Behalve de groene, die ik ook heb (ik weet het, ik weet het) en niet in de reklaam heb gekocht, voor Henri zijn lentefeest, heeft mijn madammeken van Toko (ze weet dat ik haar zo noem, en ze vindt dat ok) ze bijna allemaal in de solden van de hand moeten doen. En nu gaat ze ze, logisch natuurlijk, niet meer inkopen volgende zomer. Tsk. Nu, niet getreurd, ik kom met mijn twee paar nog enkele jaren toe, zo stevig zijn ze. En ze zitten alsmaar gemakkelijker! Eén nadeel: ge hoort mij van verre aankomen. Geen onverhoeds gesluip meer voor Polly.

Advertenties