Gisteren was het Groot Feest ter gelegenheid van Henri’s twaalfde verjaardag. Met de getrouwe gasten, allemaal lieve mensen die Henri een heel warm hart toedragen. We brunchten in Le Jardin Bohémien, waar de lieve eigenaars ook bijdroegen tot de warme sfeer. Henri kreeg een gepersonaliseerde kaars, zo cool. Het eten was super, de speciaal voor ons gebakken quiche overheerlijk. We moeten hier nog meer komen… En daarna ging het naar huis, voor verjaardagstaart (van Joost Arijs, mjamie!), koffie/thee en heel veel cadeautjes.

De traditionele Zoete Herinnering aan het Groot Feest was dit jaar een custom made cup cake (merk de discrete floret op, design komt helemaal van yours truly), van bij Julie natuurlijk. Heeeeeeeerrrrrrlijk! Al zagen ze wel wat af van de warmte: sommige cupcakes leken tegen de avond op dat schilderij van Dali met die smeltende horloges… (maar de smaak bleef overheerlijk!)
20111023-PA235738.jpg

Bedankt, iedereen, voor uw warme aanwezigheid, de mooie cadeautjes (waarover gauw meer), de verrassende verhalen.