En zo hadden we dus een gezamenlijk feest, de zoon en ik. Ik had beloofd dat ik nog iets ging zeggen over de cadeautjes. Mannekes, wat een luxe was me dat weer zeg.

Henri kreeg: een keicoole vliegende schotel, aanstuurbaar met de iPad, een asterix in ’t Latijn, een skull candy hoofdtelefoon, schoenen, een iPad-cover, een sus-en-wis, een plasmacar (coo-ool! voor jong en oud – de bezwarende foto’s zijn helaas mislukt wegens tegenlicht), een pennenzak, een blokkentoren en centjes.
20111023-PA235718.jpg

Ik kreeg: centjes (voor een jas), kokosaarde, een cool boekje om in te schrijven wat ik zaai en plant, een vree cool lieveheersbeesthuisje, een heel mooie en warme sjaal, en een zalig geurende gember body lotion. Van kenzoki, natuurlijk.
20111023-PA235735.jpg

Wij zijn gelukzakjes, wij.

Advertenties