Het was even stil hier. Eind januari was er ons jaarlijks congres, waarvan ik ook in het organiserend committee zit, en 2 dagen nadien vertrok ik -opnieuw- naar San Diego, dit jaar voor het jaarlijks Amerikaans stamceltransplantatiecongres. Een bijzonder boeiend congres, steeds weer. Ik zag heel veel van mijn Amerikaanse vrienden terug, wat op zich natuurlijk ook al geweldig was. De terugkeer verliep met veel vertraging en miserie. Een lang verhaal, dat ik misschien ooit nog wel eens vertel, Murphy vertolkte de hoofdrol op onnavolgbare wijze. En toen kwam ik terug en moest ik er direct invliegen natuurlijk (haha, wat ben ik toch grappig). En morgen start mijn wacht. Niet veel tijd dus, maar mijn hoofd zit vol verhalen die ik met u wil delen: over vliegen, over de contrabas, over breien. Ik hoop van harte dat ik er gauw eens de tijd voor vind. Dag trouwe lezer.

Advertenties